Joka tammikuu, aina vuodesta 2011, olen osallistunut Suomen Kukkakauppiasliiton Helsingin piirin järjestämään Kaunein morsiuskimppu -näyttelyyn. Tänä vuonna yhdeksättä kertaa järjestettävä näyttely on Kaapelitehtaalla 19.-20.1.2019 ihanan Love me Do Winter Fairin yhteydessä osastoilla 9-10. Näyttelyn tarkoituksena on tarjota messuväelle laaja kattaus erilaisia morsiuskimppuja ja ideoita omien hääkukkien suunnitteluun. Messukävijät saavat äänestää suosikkiaan, ja eniten ääniä saanut kimppu on Vuoden kaunein morsiuskimppu. Mutta sen te varmaan arvasittekin?

Every January, since 2011, I’ve participated Most Beautiful wedding Bouquet of Year -exhibition, organized by Finnish Florists’ Association’s Helsinki District. The exhibition takes place at Love me Do Winter Fair at Cable Factory on January 19th to 20th. The exhibition showcases a large variety of different wedding bouquets and gives ideas and inspiration to future brides. And the visitors get to vote for their favourite bouquet! The bouquet with most votes will be nominated Most Beautiful wedding Bouquet of Year. But you already guessed it, right?

Minulla on ollut periaatteena, että teen joka vuosi vähän eri tyylisen kimpun. Kun ryhdyin kaivelemaan kuva-arkistojani, huomasin että aika hyvin on periaate toteutunut. On ollut kranssia, kukkaseppelettä ja pisaranmallista. Ihan perinteistä omin varsin sidottua, rennompaa ja taas sitten tiivistä ja kurinalaista. Onpa joukossa yksi bling bling-kimppukin, joka vuonna 2015 voitti yleisöäänestyksen! Hui! Vieläkin ilahduttaa ihan hurjasti. No, perinteen mukaan sitten tänä vuonna taas jotain ihan muuta. En vielä kerro, minkälainen kimppu on tulossa, mutta sen verran voin paljastaa, että teemana tänä vuonna on uusiokäyttö ja onpa kimpun muotokin totutusta poikkeava. Tulehan piipahtamaan messuilla, olen lauantaina osastolla talkoohommissa.

I’ve kept a sort of a promise to myself to keep the styles different every year. As I browsed through my photo archives I was happy to see that I’ve managed to keep that promise. Wreaths, flower crowns, traditional hand ties, more formal ones – oh and one with brooches that won the title in 2015! Still makes me so happy! And then something different again this year. I’m not going to tell you what, but theme is recycling and the form of the bouquet is not whst you might expect. Come and say hi, I’ll be there on Saturday!

Share: