Joka vuosi sitä alkaa odotella huhtikuun loppupuolella. Ihana Helsinki -festivaalia ja ennen kaikkea Espan valopylväiden koristelukilpailua. Se on vaan kertakaikkiaan niin hyvän mielen tapahtuma, ettei sitä voi jättää välistä. Vai milloin muulloin muka ihmiset pysähtyvät spontaanisti keskellä kaupunkia juttelemaan, ottamaan kuvia ja muistelemaan erilaisia kukkiin liittyviä juttuja?

It starts every year in April. The wait for Lovely Helsinki -festival and specially the lamp post decoration contest at Esplanade. It is impossible not to participate, it is so much fun! When else do you get strangers stopping to chat spontaneously, taking photos and sharing their flower stories?

PFD on ollut mukana ensimmäistä vuotta lukuun ottamatta joka kerta. Tänä vuonna ideana oli käyttää mahdollisimman luonnonläheisiä materiaaleja, kerättyä ja kierrätettyä ja sellaista ostomateriaalia, joka kuivuu kauniisti ja sitä kautta on pitkäikäistä. Lahjoituksena saatuun, vähän rikkinäiseen (ja paljon rakastettuun) päivänvarjoon rakennettiin uudet tuet ja sen ympärille lähirannalta kerätyistä järviruo’oista uusi pohja. Varjo koristeltiin kukkasin pääasiassa sisäpuolelta ja se sai nimekseen Löytöjä – Treasures.

PFD has participated every year, excluding the first year (still wondering why on earth didn’t take part then!). This time the plan was to use natural materials, foraged and recycled and found and add such bought material that dries nicely and is thus long-lasting. A broken and much loved parasoll we got as a donation formed the base for our deserted island parasol. The parasol itself was made of common reed and the decoration with floral material was mainly on the inside of the parasol. We named it Löytöjä – Treasures. 

Suurkiitos PFD:n tiimille Pia, Marina ja Sari – loistojengi ja hieno lopputulos saatiin aikaan!

A big thank you to team PFD Pia, Marina and Sari – great work and what a lovely parasol we made!

 

LISÄÄ TIETOA TAPAHTUMASTA/MORE INFO ABOUT THE WHOLE EVENT

Ihana Helsinki

#ihanahelsinki #ihanahelsinki2019 #espakukkii2019

Share: