Aina ei hääpaikaksi tarvitse valita romanttista kartanoa tai merenrantahuvilaa. Täydellinen tila hääjuhlalle voi olla myös selkeän urbaani ja linjakas, kuten esimerkiksi Kaapelitehtaan Hima&Sali -ravintola! Tyylikäs, teollisen historian näkyville jättävä juhlasali oli juuri sopiva keväisille, rennoille ja luonnonläheisille kukkakoristeluille.

You don’t always have to pick a romantic mansion or a seaside villa for your wedding reception. A perfect venue can be urban, clean and distinclty industrial. Such as restaurant Hima&Sali at Cable Factory, Helsinki. Just the right location for laid-back, natural floral decorations with spring flowers.

On aina yhtä mysteeri, mitä materiaalia luonto tarjoaa. Kielot ja syreenit eivät ihan ehtineet kukkaan, mutta kaikenlaista muuta ihanaa sentään löytyi! Valkovuokkoja, tuomen ja omenapuun oksia, kevättähtimöitä, lupiinin lehtiä, vadelmanoksia ja ostopuolelta oksaruusuja ja isompaa ruusua, vahakukkaa ja harsokukkaa erilaisissa lasipurkeissa toivat sopivan kontrastin korkeaan saliin ja samalla ripauksen luontoa keskelle kaupunkia.

It is always a mystery, what materials nature provides in the springtime. Lilies of the valley and syringa were just not in bloom yet, but we managed to forage other beauties instead! Wood anemones, blossoming twigs of bird cherry and apple tree, greater stitchwort, lupine leaves, raspberry branches, waxflower and baby’s breath and some roses and spray roses in various glass jars created a beautiful contrast to high ceilinged hall and brought a piece of nature into the urban city.

Ihanaa yhteiseloa S&T ja kiitos, että saimme tehdä kukat juuri teidän häihinne!

Wonderful life together, S&T, and thank you for letting us do the flowers for your wedding!

 

Share: