Helsinki on täynnä hienoja paikkoja. Yksi kauneimmista alkukesän vierailupaikoista on ehdottomasti vuonna 1975 perustettu Haagan alppiruusupuisto! Se on paitsi kukinta-aikaan hurjan kaunis, myös maailmanlaajuisesti aika spesiaali: se on samaan aikaan Helsingin yliopiston kasvinjalostuksen koealue ja yleisölle avoin puisto. Kulkua helpottamaan on alueelle tehty polkuja, pitkospuita ja löytyypä sieltä myös kaksi näköalatasannetta.

Helsinki is full of great spots. One of the most beautiful places to visit early summer is definately Haga Rhododendron Park, established 1975. It is a special place in many ways: it is breathtakingly beautiful during blooming, but it is also a research garden for Helsinki University as well as a public park open to all. There are broadwalks and viewing platforms to make visiting easy.

Ehdin kuin ehdinkin tänä vuonna ihmettelemään huikeaa kukintaa. On se vaan aina yhtä merkillistä, miten luonnosta löytyy uskomaton määrä värisävyjä ja erilaisia muotoja ja silti kaikki sointuu aina täydellisesti yhteen. Pitemmittä puheitta: menkää jos vaan pääsette! Osoite on Laajasuontie 37, Helsinki.

I managed to visit the park during the best blooming time this year. Amazing! It is always such wonder to see all the different shapes and colors in nature blending perfectly with each other. Go visit if you can! Address is Laajasuontie 37, Helsinki.

Share: