Suomen kesä näytti parhaita puoliaan, kun ravintola Särkänlinnassa juhlittiin häitä. Särkän saarella sijaitseva ravintola, joka sijaitsee vuonna 1758 rakennetussa linnoituksessa, on arkkitehti Oiva Kallion suunnittelema. Ainutlaatuinen tunnelma syntyy kauniisti kaartuvasta katosta, ikkunoista tulvivasta valosta ja siitä, että kaikki istuvat yhdessä pitkässä pöydässä. Paksut kiviseinät, hurmaava sisäpiha ja jatkuvasti läsnä oleva meri tuovat fiiliksen, jollaista ei mantereella saa.

Finnish summer was at it’s best, as wedding celebrations took place in restaurant Särkänlinna. The restaurant, situated at a 18th century fortress in Särkkä island, is designed by Finnish architect Oiva Kallio. The unique athmosphere is created by a beautifully curved ceiling, light pouring in from windows and the fact that everyone is seated in one long table. Thick stone walls, charming courtyard and ever present sea create a mood you cannot get in mainland.

Ihana morsian oli voittanut Love Me Do -messuilla unelmiensa morsiuskimpun PFD:n osastolla, ja sitä lähdimme yhdessä suunnittelemaan. Kimppuun valittiin erilaisia ruusuja valkoisen ja blushin sävyissä, ja ripaus dramatiikkaa saatiin burgundinpunaisilla neilikoilla ja ruusuilla. Sulhasen viehe sidottiin samasta burgundinpunaisesta ruususta, viimeisteltiin mustalla silkkinauhalla ja muille hääseurueen miehille valittiin valkoinen ruusu. Kaasot saivat sirot vaaleasävyiset kimput. Juhlatila koristeltiin vaaleilla neilikoilla, valkoisilla ruusuilla, eukalyptuksella ja ripauksella harsokukkaa. Sävyt olivat samoja kuin juhlatilassa ja kokonaisuudesta tuli harmoninen ja juhlava.

The lovely bride had won her dream bridal bouquet at Love Me Do Autumn Fair at PFD’s booth. For the dream bouquet we picked beautiful roses in blush and whites and added a touch of drama with carnations and roses in burgundy. The groom’s boutonniere was a single burgundy rose, finished with a black silk ribbon and for other men we chose white roses. Maids of honor carried delicate bouquets in blush and white shades. The venue was decorated in light tones, with carnations and roses to match the interior and with touch of eucalyptus and gypsophila. 

Lämmin kiitos K&J, että sain olla osa tärkeää päiväänne. Ihanaa yhteistä elämän matkaa!

Kiitos työssäoppija Marina urakasta!

My warmest thanks to K&J for letting me be a part of your important day. Wishing you a wonderful life together!

Thank you Marina for assistance!

Share: