Tässä alkukevään aikana avattiin PFD:n YouTube-kanava! Kun niitä erilaisia kukkiin liittyviä videoita on tullut muutamia tehtyä, niin päätettiin sitten kerätä ne kaikki samaan paikkaan.

Aloitin aikanaan videoiden teon oikeastaan parin vuoden takaisen yhteistyökuvion rohkaisemana. Silloin teimme yhdessä Mosa Interiorsin silloisen porukan ja Iltalehden kanssa erilaisia kukka- ja sisustuskokonaisuuksia ja niihin liittyen myös pieniä tee-se-itse -videoita. Videoiden teko oli haastavaa mutta hauskaa, ja ajatus jäi itämään yhteistyövuoden jälkeen. Kun kotona vielä innostuttiin videoajatuksesta, oli asia sillä selvä.

During early spring PFD’s YouTube channel was launched! Since we’ve made a few videos about flowers, it was logical to collect them all in one place.

The idea of making videos started after a fun cooperation two years ago. We made different flowers-meet-interior-decoration -photo shoots with newspaper Iltalehti and people from Mosa Interiors (an interior design boutique), including short DIY-videos. Making videos was challenging but so much fun and the idea of continuing making them after our cooperation was planted. And as I got thumbs up from home, the idea started to grow.

Ajatuksena on aina silloin tällöin kertoilla vähän kukkiin liittyvää asiaa, antaa ideoita ja vinkkejä vaikka ihan kotonakin tekemiseen ja ennen kaikkea tuoda esiin sitä, että kukkia voi ja pitää käyttää ihan arjessakin, ei siihen tarvita mitään erityistä syytä!

The idea for my videos is to tell you about flowers, share ideas and tips for everyday designs and encourage you to use flowers more, in everyday life and in celebrations!

Käy kurkkaamassa, minkälaisia kukkajuttuja on jo ehditty tekemään. Onko jotain kukkiin liittyvää, mistä haluaisit tietää enemmän? Vinkkaa ihmeessä!

Go take a look at the videos we’ve made so far. What would you like to know or learn about flowers? Tips are welcome!

 

https://www.youtube.com/channel/UCeuG7dNSU_Ba_yZCZ6ebUTw

Share: