Nyt jos milloinkaan on loistava syy lähteä vähän maakuntaretkelle, suunnata Varsinais-Suomeen ja Teijon Masuuniin. Siellä on nimittäin elokuun alkuun saakka esillä lumoava näyttely Creatures of nature, jonka ovat toteuttaneet palkittu valokuvaaja Mikaela Holmberg ja ihana, lahjakas kollega Päivi Lehti!

Now is the perfect time to make a trip to Teijon Masuuni in Salo, Western Finland. They exhibit an enchanting collaboration of two talented women, fine art photographer Mikaela Holmberg and florist Päivi Lehti, called Creatures of Nature. 

Ihana, lahjakas Päivi Lehti! Wonderful, talented Päivi Lehti!

Creatures of Nature -näyttelyn takana olevat lahjakkaat naiset floristi Päivi Lehti ja valokuvaaja Mikaela Holmberg. The talented ladies behind Creatures of Nature, florist Päivi Lehti and photographer Mikaela Holmberg.

Näyttelyn tukija Annemari Kuvaja/Kaisan Kukka sekä Päivi ja Mikaela. The partner for the exhibition, Annemari Kuvaja/Kaisan Kukka with Päivi and Mikaela.

Näyttelyn teemana on ihmisen ja luonnon yhteys, huoli sen jatkumisesta ja samalla toiveikkuus siitä, että kuvissa esiintyvien esiteini-ikäisten tyttöjen sukupolvi saisi ja voisi myös elää lähellä luontoa. Jokainen kuvan tyttö on saanut oman, uniikin kukkapäähineensä Päivin taitavista käsistä, ja Mikaela on ikuistanut tunnelman vahvoihin, mutta samalla hyvin herkkiin muotokuviin. Kuvan, mallin ja kukkien kokonaisuudessa on paljon symboliikkaa, ja kukkapäähineet itsessään houkuttelevat lähempään tutkimiseen.

The theme of this photo exhibition is the connection between man and nature and concern for the future. At the same time there is a strong wish that the generation of the models in photos, in their pre-teens, are able to preserve and share that connection. Every girl wears a unique floral headpiece, made especially for her by amazing Päivi, and Mikaela captured the mood in strong, but at the same time so sensitive and delicate portraits. The combination of the photo, model and flowers has a lot of symbolic details and the floral headpieces invite to explore closer.

Tuula Lokka lastenlastensa Tinjan ja Ronjan kanssa. Tytöt olivat malleina kuvissa! Tuula Lokka with her granddaughters Tinja and Ronja, who also modelled for the portraits!

Näyttelyssä on esillä myös muutama kuvauksissa käytetty kukkapäähine sekä postikortteja kuvista. Näyttely on myyntinäyttely, ja 50% tuotosta ohjataan Luonnonperintösäätiölle.

There are, among the 20 different photos, few floral headpieces used in the collaboration as well as post cards. In case you should be interested in buying one of the fine art prints, 50% of the profit will go to Luonnonperintösäätiö for preserving and caring for the nature. 

Pääsimme Pirjon ja Tiinan kanssa onnittelemaan Päiviä ihan tuoreeltaan! We got to congratulate Päivi on opening day with Pirjo and Tiina!

Projektin tukijana toimi hämeenlinnalainen Kaisan Kukka. Kiitos kaikille inspiroivasta näyttelystä! Loistavaa yhteistyötä yli ammattikuntarajojen, tällaista soisi näkevänsä paljon enemmänkin!

Näyttely on avoinna 2.7.-4.8.2918 klo joka päivä 10-17 (pe-la 10-18) Teijon Masuunissa, Telakkatie 17, Teijo.

Kaisan Kukka, a flower shop from Hämeenlinna, was partner for the project. Thank you all for an inspiring exhibition! Such amazing collaboration!

The exhibition is open 2nd July to 4th August daily form 10 am to 5 pm (10 am to 6 pm Fri and Sat) at Teijon Masuuni, Telakkatie 17, Teijo.

Share: