Suomenlinnan jyhkeät salit ovat melko lailla ainutkertaisia juhlatiloja. Siinä, missä saleissa aikanaan on marssittu sotilaspuvuissa, marssitaan siellä nykyisin häämarssin tahtiin joka ikinen kesäviikonloppu! Yksi omista suosikeistani on Tenalji von Fersen, jonka punatiiliset holvikaaret kerta kaikkiaan vaan ovat niin upeat.

Suomenlinna Sea Fortress has some seriously impressive and unique venues. Where in the old days people marched in tune of drums, there they are nowadays marching in tune of wedding marches  every single summer weekend! One of my own favourites is Tenaille von Fersen with spectacular vaulted ceilings. Gorgeous!

Punaiset sävyt olivat lähtökohtana kukkia valitessa, ja sopivan lohenpunaisen sävyn löytäminen osoittautui aavistuksen haastavaksi. Eri sävyillä saatiin kuitenkin sopiva vaikutelma, ja niinpä morsiuskimppu oli virkistävän värikäs, samoin muut kukat. Pöytäkukat istuivat Tenalji von Fersenin omaan väritykseen ihan nappiin, ja sisäänkäynnille varattiin myös pieni rivistö kukkia toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Vähän kuin pieni kunniavartio! 🙂

Flowers in red tones were the starting point with E&R’s wedding. Finding the perfect shade of red was a bit challenging, but in the end we found the perfect combination of reds and the bridal bouquet was refreshingly colourful! The table decorations enhanced Tenaille von Fersen’s colours and we reserved a small line of flowers in the entrance to wish the guests welcome. Kind of a tiny honour guard. 🙂

Paljon paljon onnea, E&R, ja kiitos luottamuksesta! Ja kiitos taas Pialle!

Lots and lots of congratulations, E&R! Gefeliciteerd! And thank you, Pia the trainee!

Share: