Vaikka Bodom-järvellä onkin vähän synkkä kaiku meidän suomalaisten mielissä, on Bodomin kartano puolestaan kaikkea muuta kuin synkkä! Ihanat, valoisat salit, suuret ikkunat ja upea vanha puistomainen ympäristö järvimaisemineen on kuin luotu hääjuhlien viettoon. Ja koska kartano toimii Master Golfin klubitalona, saa ulkona nauttia myös hyvinhoidetuista greeneistä ja aina yhtä upeista kesäkukkaistutuksista.

Even though lake Bodom has a slightly dark reputation in Finnish minds, Bodom Manor is anything but dark and gloomy! Lovely, white halls, big windows and wonderful surroundings with big old trees and a lake view is made for a wedding party. And as the manor is also the club house for Master Golf, you get to enjoy well maintained greens and beautiful flower installations.

Näissä upeissa puitteissa hääjuhlaansa viettivät L&S. Kukkatoiveina olivat punaiset ruusut, ja niihin sävytettiin sitten myös muut kukkakoristelut. Ripaus hopeaa, häiden teeman mukaisesti, otettiin pöytäkoristeisiin oksien muodossa ja pisaranmalliseen morsiuskimppuun tuotiin samaa henkeä muutamalla korulla ja timanttineuloilla. Punaisilla kukilla kukitettiin myös koko morsiusseurue.

In these amazing surroundings L&S celebrated their wedding. Red roses were where we began our planning, and all other floral decorations were planned to match the roses. A touch of silver, according the wedding theme, was included in table decorations via silvery branches. The tear shaped bridal bouquet was adorned with a few brooches and diamonds and whole bridal party was decorated with red flowers.

Onnea ja iloa uunituoreelle avioparille ja ihanaa elämän matkaa yhdessä!

Kiitos taas työssäoppija Pialle urakasta!

Happiness and joy to the newlyweds and a wonderful journey of life together!

Thank you to trainee Pia!

 

Share: