Hääjuhlat aivan Helsingin ytimessä? Mikä loistava idea! Majoitus, juhlat ja mahdolliset jatkot kaikki kävelyetäisyyden päässä ja kaupan päälle mahtavat näköalat kaupungin vilinään. Tämä kaikki löytyi lauantaina hotelli Vaakunan tilausravintola Kaarteesta.

Wedding at the center of Helsinki? What a great idea! Accomodation, venue and endless possibilities for some serious after partying all within reach and on top of all that amazing views over the city. All this was found on Saturday in Kaarre, Hotel Vaakuna’s private restaurant.

Runsasta, värikylläistä ja tyylikästä kukkakoristelua toteutettiin klassisten ruusujen, sesongin daalioiden ja tuoksuherneiden ja muiden kukkien kautta. Vaaleanpunaiset, pinkit ja korallit sävyt toivat loppukesän tunnelman Helsingin kattojen ylle ja samalla ripauksen luontoa urbaaniin ympäristöön. Työssäoppija Pialle kiitokset urakasta.

Kaikkea ihanaa elämäänne, S&D ja kiitos kun sain olla mukana toteuttamassa suurta päiväänne!

Lush, colorful and stylish floral decorations were made with classic roses, season’s dahlias and sweet peas and other lovely blooms. Blush, pink and coral tones brought late summer feel above roof tops of Helsinki and a touch of nature to an urban environment. Thanks to trainee Pia!

All the best to your lives, S&D, and thank you for letting me be a part of your big day! 

Share: