Kesäinen Helsinki, merenranta ja ihana nuori pariskunta. Mitä muutakaan kukilta voi silloin odottaa kuin kesäistä, kepeää fiilistä, luonnonläheisiä materiaaleja ja rentoa otetta?

Summer in Helsinki, venue by seaside and a lovely young couple. What else could the flowers be than summery, natural and with a laid back feel?

Loppukesän luonnonkukat ovat aina kysymysmerkki. Joskus kukkia on enemmän, joskus vähemmän. Aina löytyy kuitenkin valikoimaa, ja jos ei suoraan niityltä löydy, niin sitten viljellyissä kukissa on hyvin luonnonläheisiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi kun ei enää löytynyt hyväkuntoista puna-apilaa, valittiin pieneksi punaiseksi aksentiksi punaluppio tuomaan samaa, niittymäistä henkeä. Punaluppio on hyväntuulinen kukka, jonka kausi alkaa loppukesästä ja joka sopii mainiosti erilaisiin kimppuihin ja asetelmiin. Vai mitä tykkäätte?

Late summer wild flowers are always a big mystery. Sometimes they are plentyful in August, sometimes a bit more hard to find. But there’s always many to choose from, and if not from the meadows, then from the wholesaler’s. For example red clover had already bloomed this summer, so we used great burnet instead for that meadowy feel. It is such a delightful tiny flower!

Juhlat juhlittiin Helsingissä, Töölön kylätalossa Hietsun Paviljongissa. Ihana, rento paikka aivan hiekkarannalla, hyvin kulkuyhteyksien päässä niin julkisilla kuin omalla kulkupelillä. Jos paikka ei ole tuttu, poiketkaa ihmeessä visiitillä! Ulkona on kiva kesäkahvila, josta saa hyvää kahvia!

Suurkiitos, S&E, että sain toteuttaa kukat teidän suureen päiväänne! Iloa ja onnea elämäänne!

Pialle kiitos kukkaurakasta!

The venue was almost literally on the beach, in Hietaranta beach, Helsinki. Wonderful, relaxed place with good connections both with public transport and car/bicycle. If you haven’t been there yet, go visit! They have a nice summer cafe outside!

A big thank you to S&E for letting me create flowers to your big day! Joy and happiness to you both!

And thank you to trainee Pia!

Share: